ВІДБУЛАСЯ КОМПЛЕКСНА ПЕРЕВІРКА САНІТАРНОГО СТАНУ СТУДЕНТСЬКИХ КІМНАТ ГУРТОЖИТКУ №6

5 грудня 2019 року

Дотримуючись концепції виховної роботи в НУБІП України та виконання доручення ректорату університету щодо посилення роботи органів студентського самоврядування на рівні гуртожитків та покращення санітарного стану студентських кімнат, раз на місяць проводиться комплексна перевірка гуртожитку №6.
04.12.2019 за участі декана факультету ветеринарної медицини Миколи Цвіліховського, заступника декана з виховної роботи Сергія Деркача, вихователів гуртожитку Тараса Савчука і Юрія Масаловича та завідувача гуртожитку Тетяни Фещенко пройшла груднева перевірка кімнат гуртожитку №6. Комісія відвідала та оцінила стан кімнат факультету ветеринарної медицини.

За наслідками комплексної перевірки будуть вжиті відповідні заходи щодо мотивації окремих студентів у покращенні санітарного стану їх кімнат.
Декан також відвідав засідання студентської ради, та поцікавився справами і проблемами, які турбують мешканців гуртожитку. У своєму зверненні до студентської ради побажав успіху у здачі сесії та наголосив, що за молоддю майбутнє нашого університету і країни.


Також зауважив, що кожен студент особисто несе відповідальність за дотримання естетики-поведінки на території університету, гуртожитку і кімнати. Проживаючи в гуртожитку, потрібно підтримувати санітарний стан не тільки в місцях загального користування, а й в своїх кімнатах. Студентська рада повинна контролювати і допомагати мешканцям гуртожитку.
На засіданні спільно з деканом було обговорено ряд проблем гуртожитку, а саме: заміну вікон, капітальний ремонт кухонь на поверхах.
Було прийнято написати колективну службову щодо включення у план робіт на 2020 р. капітального ремонту кухонь 2, 3, 4 поверхів.

Вихователь ФВМ
Т. Савчук

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook