Долучайтеся до публікації у фаховому виданні (категорія Б)

5 грудня 2019 року
НДІ економіки і менеджменту

 

ФАХОВИЙ ЗБІРНИК НАУКОВИХ ПРАЦЬ
«ПРОБЛЕМИ СИСТЕМНОГО ПІДХОДУ В ЕКОНОМІЦІ»
Випуск 6(74) / 2019

Редакційна колегія запрошує Вас опублікувати свої статті в науковому збірнику, на сторінках якого висвітлюються актуальні економічні питання, проблематика та особливості системного підходу щодо розвитку економіки.

Збірник наукових праць «Проблеми системного підходу в економіці» внесено до категорії «Б» наукових фахових видань МОН України, як фахове видання з економічних наук в якому можуть публікуватися результати дисертаційних робіт на здобуття наукових ступенів доктора і кандидата наук на підставі Наказу МОН України від 18 грудня 2018 року № 1412.

До збірника приймаються статті, підготовлені на високому науковому рівні, що мають важливе теоретичне і практичне значення та не були опубліковані раніше.
Приймаються статті докторів наук, кандидатів наук, молодих науковців (аспірантів, здобувачів, студентів), а також інших осіб, які мають вищу освіту та займаються науковою діяльністю.

Матеріали подаються до редакційної колегії до 13 грудня 2019 р. в електронному вигляді:
1. Стаття (оформлена згідно вказаних вимог);
2. Заповнити електронну форму про автора (якщо не вдасться заповнити електронну форму, тоді потрібно заповнити дані самостійно і надіслати окремим файлом);
3. Для осіб, які не мають наукового ступеню, – рецензія за підписом рецензента (підпис рецензента повинен бути завірений у відділі кадрів установи або печаткою факультету (інституту)).
Статті та супровідні документи до них надсилаються відповідальному секретареві редакційної колегії електронною адресою: [email protected]

З метою отримання більш детальної інформації, будь ласка, завантажте інформаційний буклет, що міститься в додатку до цього листа.

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook