На економічному факультеті відбувся захист магістерських робіт студентами спеціальності «Облік і оподаткування» денної форми навчання

3 грудня 2019 року

 З 2 до 6 грудня 2019 відбувся захист магістерських робіт студентів спеціальності «Облік і оподаткування» денної форми навчання.

Для захисту магістерських робіт студентами освітньо-професійної програми підготовки фахівців освітнього ступеня “Магістр” спеціальності “Облік і оподаткування” економічного факультету денної форми навчання була створена комісія у такому складі: голова комісії – Інна Лазаришина, д.е.н., професор, завідувач кафедри статистики та економічного  аналізу. До складу комісії входили: завідувач кафедри обліку та оподаткування, д.е.н., професор Євгенія Калюга, д.е.н., професор кафедри обліку та оподаткування Любов Гуцаленко, к.е.н., доцент кафедри обліку та оподаткування Світлана Олійник. Секретарем Екзаменаційної комісії було призначено Світлану Дерев’янко – к.е.н., доцента кафедри обліку та оподаткування.

Традиційно відкрив роботу Державної екзаменаційної комісії декан економічного факультету Анатолій Діброва з побажаннями студентам успішного захисту магістерських робіт.

На захистах постійно були присутні керівники магістерських робіт.

Захисти проходили на належному рівні, що відзначали члени екзаменаційної комісії.

 

 

 

 

Бажаємо нашим магістрам оптимізму, натхнення, наполегливості, реалізації задумів, кар’єрних здобутків і особистих перемог!

 

  Людмила Мельянкова,

доцент кафедри обліку та оподаткування

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook