Профорієнтаційний захід «Закон і ми!»: кафедра теорії та історії держави і права у гостях школярів Сквирщини

2 грудня 2019 року

29 листопада 2019 року у рамках програми з профорієнтаційної роботи старший викладач кафедри теорії та історії держави і права Національного університету біоресурсів і природокористування України Олена Попова зустрілась з майбутніми випускниками Дулицької загальноосвітньої школи   I- III ступенів Сквирського району Київської області, де був проведений захід «Закон і ми».

Вибір професії, який відповідає інтересам і нахилам особистості завдання складне і завдяки профорієнтаційної роботи, яка допомога зорієнтувати учнів на успішне професійне майбутнє, розширити уявлення про світ професії та сфери їх застосування, формуванню інтересів й любові до певного виду професійної діяльності.

З правовими питаннями ми зустрічаємося часто. Право, закони супроводжують людину все її життя. Щоб уміло і правильно користуватися своїми правами і добре виконувати свої обов’язки, не порушуючи прав і законних інтересів інших, треба знати закони і мати освіту за фахом правник.

 

Завдяки цьому заходу учні були ознайомлені з інформацією по факультетах та перспективних спеціальностях Національного університету біоресурсів і природокористування України, отримали інформацію  щодо вимог вступу, напрямів підготовки, організації практик і стажувань, можливостей працевлаштування за обраним фахом, саморозвитку і дозвіл студента, також було наголошено на перевагах та особливостях навчання в університеті.

 

Цей захід пройшов в активній та дружній атмосфері, діти проявили значну зацікавленість до поданої інформації.

Дякуємо адміністрації школи за надану можливість співпрацювати з учнями навчального закладу в питаннях з профорієнтаційної роботи!

 

Олена Попова,

старший викладач кафедри теорії

та історії держави і права

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook