Результати захисту магістерських робіт у магістрів-управлінців

4 грудня 2019 року

Студентське життя – це не тільки складання іспитів і заліків. Студентські роки – це той час у житті людини, коли відбуваються найяскравіші відкриття, а бажання рухатися вперед змушує домагатися більших успіхів. Це веселі знайомства, дружні стосунки та незабутні враження.

Студентське життя приносить багато радості. Скільки всього нам  довелося пережити! Це записки на лекціях і посиденьки в їдальні, це студентська весна, це нові люди, це невимовна радість, коли виходиш із аудиторії, махаєш заліковкою та стрибаєш від щастя. Немає на світі нікого, щасливішого від студентів, це особливий стан душі, це вічна весна, сонце, любов, це найчудовіша пора в житті.

Грудень  2019 року став доленосним і для випускників магістратури спеціальності «Менеджмент» освітньої програми «Управління навчальним закладом» гуманітарно-педагогічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України - це успішне завершення навчання, успішний захист магістерських робіт на «добре» та «відмінно». Скільки праці вкладено в кожного студента під час навчання в НУБіП України на гуманітарно-педагогічному факультеті. Викладачі кафедри управління та освітніх технологій створили атмосферу доброзичливості, партнерства, «осердечення» змісту навчання. Мої студенти-одногрупники відзначили, що заняття провідних лекторів кафедри відрізняються філософсько-креативною енергетикою наукового пошуку, запам'ятовуються як яскраві, вражаючі уроки розуму, мудрості та людяності.
Науковий діалог із цікавими особистостями допомагає стимулювати процес самовдосконалення, саморозвитку і постійного самооновлення.

Мої одногрупники-магістранти – це сучасні керівники нової формації, інноваційні особистості, креативні індивіди, енергійні, наполегливі, рішучі, цілеспрямовані особистості, справжні лідери, про що вони і довели при захисті своїх магістерських робіт, який відбувся  2 та 3 грудня 2019 року. До захисту було представлено 38 атестаційних магістерських робіт, які були присвячені актуальним проблемам теорії та практики організації управління навчальними закладами.

У результаті цікавого обговорення і дискусій екзаменаційна комісія у складі висококваліфікованих фахівців гуманітарно-педагогічного факультету, а саме: завідувача кафедри соціальної роботи та реабілітації – доктора педагогічних наук, професора  Вікторової Л.В., завідувача кафедри управління та освітніх технологій – кандидата педагогічних наук, професора Кубіцького С.О., начальника відділу кадрів – професора кафедри управління та освітніх технологій, кандидата педагогічних наук Михайліченка М.В., професора кафедри виробничого і інвестиційного менеджменту, доктора економічних наук Дєліні М.М. – усі роботи оцінила позитивними оцінками та відзначила високу якість підготовки магістерських робіт випускників, а також визначила кращих студентів за доповідями: Авілову О.С., Гайдей О.Г., Гарбузенко Т.П., Літвін М.Ф., Мащенко Н.С., Ресулову Д.Ф., Тимощук В.В. та ін.

Комісія відзначила цікавий підбір тем та чітку постановку завдання до магістерських робіт, якість оформлення самих робіт та високий рівень магістерських науково-практичних досліджень, відмічено належну виконавську майстерність магістерських робіт випускників в цілому, висловлено подяку керівникам випускових робіт.

Від себе особисто та від імені всіх моїх одногрупників дякую за ті знання та досвід, які  ми отримали під час навчання в НУБіП України. Професійна, насичена організація навчального процесу і постійна підтримка викладачів дозволили отримати ті знання та навички, які, я впевнена, допоможуть в майбутньому всім нам вирішувати проблеми та приймати правильні рішення в управлінні навчальними закладами України.


Студентка-випускниця
ОП «Управління навчальним закладом»
Мащенко Наталія

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook