Відбулася 73-тя науково-практична студентська конференція «Розвиток аграрного сектору економіки України в умовах глобалізації»

3 грудня 2019, 14:44

Члени гуртка «Економіст», керівником якого є к.е.н., доцент Степасюк Л.М. взяли активну участь в 73-й науково-практичній студентській конференції «Розвиток аграрного сектору економіки України в умовах глобалізації», що відбулася 27 листопада 2019 року на економічному факультеті.
Кафедра економіки підприємства ім. проф. І.Н. Романенка була представлена на секції «Соціально-економічні засади розвитку аграрної сфери України в умовах світо господарської інтеграції».

За результатами виступів диплом ІІ ступеня отримала студентка 3 ст. курсу спеціальності «Економіка» Гайдай Діана за представлену доповідь на тему: «Органічне виробництво малини та перспективи його розвитку в Україні» (керівник – к.е.н., доцент Степасюк Л.М.); диплом ІІІ ступеня отримала студентка 1 ст. курсу спеціальності «Економіка» Здреник Єлизавета за доповідь на тему: «Стан та перспективи органічного землеробства в Україні» (керівник – к.е.н., доцент Степасюк Л.М.).


 

Доценти Людмила Степасюк, Тетяна Мірзоєва.

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook