Бути першим і… стати першим. Чи можливо подолати цю дистанцію? Рік 2020

3 грудня 2019 року

Національний Університет біоресурсів і природокористування України  у переліку HUB з проведення міжнародного змагання з програмування Google Hash Code 2020.

Назва HUB «National University of Life and Environmental Sciences of Ukraine».

Google Hash Code 2020 це міжнародне змагання з програмування, що керується компанією Google. Компанія Google розвиває це міжнародне змагання з 2003 року як засіб ідентифікації найкращих талановитих студентів для потенційної зайнятості в компанії. Змагання складається з ряду алгоритмічних задач, які мають бути вирішені за відведений час. Учасники можуть використовувати будь-яку мову програмування і середовище розробки для найшвидшого отримання рішення. Змагання проходить одночасно для всіх країн світу. Час проведення: 19.30 – 23.30.

Учасники цих найпопулярніших міжнародних змагань минулих років, коли за робочі місця одночасно сідали біля 20000 команд із різних країн світу, свідчать, що для перемоги необхідні три основних навички: знання алгоритмів, вміння швидко писати багато складного коду з мінімальною кількістю помилок і вміння придумувати розв’язки задач. З алгоритмами все просто: це базові інструменти, якими користуються всі студенти. А інші два навички можна вдосконалювати постійно.

Google Hash Code 2020 – командні міжнародні змагання для студентів і професіоналів усього світу. Ви формуєте або приєднуєтесь до команди, обираєте мову програмування і середовище розробки, а команда Google запропонує для всіх учасників реальну інженерну проблему, яку повинні вирішити команди-учасники. Головне: надати готове рішення запропонованої проблеми. Чим точніше готовий код вирішує запропоновану проблему, тим більше балів набирає команда.

За результатами кваліфікаційного раунду будуть визначені найкращі команди-переможці, які будуть запрошені до офісу компанії Google для фінального раунду, де вони будуть спільно працювати над вирішенням іншого завдання та змагатись за грошові призи. Це змагання дозволяє вам ділитися своїми навичками при роботі в команді та спілкуватися з іншими учасниками, коли ви спільно працюєте над вирішенням проблеми, змодельованої реальною інженерною проблемою Google!

Під час Інтернет-кваліфікаційного раунду ви будете спостерігати за тим, як на офіційному YouTube каналі змагань представники компанії Google знайомлять всіх учасників зі сформульованою проблемою, і ваша команда матиме чотири години для вирішення проблеми оптимізації, використовуючи мову програмування та інструменти на ваш вибір.

Кожен учасник команд-переможців фінального туру Google Hash Code 2020 в одному із офісів компанії Google отримують наступні грошові призи:
1-е місце: 4000 доларів США
2-е місце: 2000 доларів США
3-е місце: 1000 доларів США

Вимоги:

- Учасники допускаються до змагань лише в команді, яка може складатися з 2-х, 3-х або 4-х учасників.
- Учасникам до завершення реєстрації команди необхідно сформувати свою команди в системі змагань (або приєднатися до існуючої команди). Склад команди НЕ може бути змінений після закінчення строку, представленого на сайті змагань Google Hash Code 2020. Учасник може вийти із команди тільки ДО визначеного строку. Але, команда повинна мати щонайменше ДВОХ членів протягом змагання, включаючи фінальний раунд. Будь-яка команда, яка має менше ДВОХ членів, не має права брати участь в змаганнях Google Hash Code 2020.

Реєстрація:

1. Провести реєстрацію (stay updated) за посиланням: https://codingcompetitions.withgoogle.com/hashcode/
2. Чекайте листа про підтвердження реєстрації від компанії Google.
3. Через 48 годин у вас з’явиться профіль в системі змагань Judge System. Повідомлення буде надіслано листом від компанії Google.
4. В системі змагань Judge System можна буде завершити реєстрацію своєї команди (2-4 учасника).
5. При реєстрації команди обирайте назву HUB «National University of Life and Environmental Sciences of Ukraine» в системі змагань Judge System.

Реєстрація за посиланням: https://codingcompetitions.withgoogle.com/hashcode

 

Приєднуйтесь до нас!

Всі запитання можна відправляти на поштову скриньку: [email protected]
або на телеграм канал: @sergiysylantyev

 


Силантьєв С.О.,
доцент кафедри інформаційних систем

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook