Міжн. наук.-практ. конф. "НАУКОВІ І ТЕХНОЛОГІЧНІ ВИКЛИКИ ТВАРИННИЦТВА У XXI СТОЛІТТІ", 12–14 березня 2020 року, НУБіП України, Київ

30 листопада 2019 року
Міжнародна науково-практична конференція
«НАУКОВІ І ТЕХНОЛОГІЧНІ ВИКЛИКИ
ТВАРИННИЦТВА У XXI СТОЛІТТІ»
присвячена 90-річчю від дня народження, доктора с.-г. наук, професора,
академіка УААН і РААН Григорія ОлександровичаБогданова
12–14 березня 2020 року

 

НУБіП України, Київ 

 

Шановні колеги!
Запрошуємо Вас прийняти участь у Міжнародній науково-практичній конференції
«Наукові і технологічні виклики тваринництва у ХХ
I столітті» присвяченій 90-річчю від
дня народження доктора с.-г. наук, професора, академіка УААН і РААН Григорія Олександровича Богданова
Конференція відбудеться на базі факультету тваринництва та водних біоресурсів НУБіП України,
за адресою: м. Київ, вул. Генерала Родимцева, 19 (1-й навч. корпус).
Конференція відбудеться на базі факультету тваринництва та водних біоресурсів НУБіП України, за адресою: м. Київ, вул. Генерала Родимцева, 19 (1-й навч. корпус).
У програмі конференції заплановані наступні секції:
1. Сучасні технологічні рішення виробництва і переробки продукції тваринництва.
2. Нові напрями й тенденції в заготівлі, виробництві та техніці згодовування кормів тваринам.
3. Світові генетичні ресурси тваринництва і перспективи ефективного їх використання.
4. Тваринництво та його роль у розвитку регіонів України за умов децентралізації та відкриття ринкового обігу землі.

Формат проведення конференції
:очна      Офіційні мови:українська, англійська
За результатами конференції буде випущено збірник тез доповідей
 
Для участі в конференції необхідно заповнити електрону реєстраційну форму https://forms.gle/xopG6CWybCb7ggPq9
На електронну адресу оргкомітету [email protected] надіслати тези доповідей та квитанцію про сплату організаційного внеску. Вартість участі в конференції становить 200 грн. У вартість включено роздаткові матеріали, публікацію тез доповідей та організаційні витрати.
Вимоги до тез доповідей: поля – 2 см, шрифт – 14pt, міжрядковий інтервал – 1, абзац – 1,25 см. За зміст та академічну доброчесність публікацій відповідальність несуть автори.
 
Структура тез доповідей:
 
УДК
НАЗВА
І.Б. Прізвище (1), науковий ступінь, вчене звання, посада*, місце роботи.
E-mail:
Текстова частина (до 3-х сторінок).
Список використаних джерел
Бібліографічний список оформляти згідно з ДСТУ 8302:2015. Посилання на авторів у тексті робити в круглих дужках, де вказувати автора і рік.
 
*Для аспірантів обов’язково вказувати дані наукового керівника
 
За бажанням, учасники конференції можуть опублікувати оригінальні статті у черговому номері наукового журналу AnimalScienceandFoodTechnology”. Вимоги до статей та порядок подання публікацій на сайті http://journals.nubip.edu.ua/index.php/Tekhnologiya

Оргкомітет конференції: кафедра технологій виробництва молока та м’яса, НУБіП України,
вул. Героїв Оборони, 12б, м. Київ, 03041. Е-mail: [email protected].
Контактні особи:
Носевич Дмитро Костянтинович, доцент кафедри технологій виробництва молока та м’яса;
Костенко Василь Іванович, професор кафедри технологій виробництва молока та м’яса;
тел.: +38 (067)235-02-70, +38 (044)527-82-32;
Угнівенко Анатолій Миколайович, завідувач кафедри технологій виробництва молока та м’яса;

тел.: +38 (097) 255-22-46, +38 (044) 527-83-93. 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook