ВЕБІНАР ВІД МЕРЕЖЕВОЇ АКАДЕМІЇ CISCO

29 листопада 2019 року

 

1

В рамках відзначення Міжнародного дня кібербезпеки, який щорічно відзначається 30 листопада. 

Викладачі та студенти Бережанського агротехнічного коледжу а також представники служб, які опікуються питаннями дітей та молоді в районі взяли участь увебінарі інженера компанії Cisco TalosIncident Response Олега Стародубова. Перед початком вебінарувикладач коледжу Сергій Штогрин коротко ознайомив присутніх з можливостями машинного навчання на курсах мережевої академії CISCO.

Далі захід продовжився переглядомвебінару. Відкрила вебінар, та звернулась до його учасників регіональний менеджер програм Cisco по Україні та Азербайджану Олена Домотенко. Вона розповіла про ціль вебінару та представила доповідача - інженера компанії Cisco TalosIncident Response Олега Стародубова. Лекція доповідача мала назву «РЕАГУВАННЯ НА ІНЦИДЕНТИ ІНФОРМАЦІЙНОЇ БЕЗПЕКИ. ДОСВІД ПОЛЮВАННЯ НА ЗАГРОЗИ».

34

Протягом години учасники ознайомились з проблемами з якими зустрічається команда безпеки при реагуванні навіть на незначні кібератаки:

  • розрізненість систем інформаційної безпеки;
  • відсутність необхідних даних для розслідування;
  • і, головне, брак часу і вузька експертиза для Incident Response (реагування на інциденти) всередині компанії.

Керівництво організацій зазвичай вимагає швидкого результату, але, на жаль, без досконального розуміння дій і методики роботи зловмисників неможливо ефективно на них реагувати.

На прикладах було показано, як можна автоматизувати і спростити процес реагування за допомогою методології і технологій команди Cisco TalosIncident Response.

Матеріали вебінару будуть доступні для перегляду впродовж двох тижнів після події, також кожен бажаючий зможе перевірити свої знання пройшовши курс «Основи кібербезпеки» та отримати сертифікат.

6875

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook