ВІДКРИТЕ ЗАНЯТТЯ

28 листопада 2019 року

 

1

28.11.2019р. Білик Я. В. у групі Е-31М, провів відкрите практичне заняття з електромонтажної практики на тему: «Монтаж електричного контакту проводів в трифазній системі освітлення».

5

Заняття було композиційно вибудоване методично грамотно; всі елементи заняття мали логічну послідовність. Форми і методи роботи на занятті були спрямовані на досягнення поставленої мети. Навчальний матеріал викладач пов’язував з виховними задачами.

23

Мова викладача професійно -грамотна, що сприяла атмосфері співпраці і взаєморозумінню на занятті. Викладач вміло володів навчальним процесом, вмів організувати студентів до роботи, прищеплюючи риси самостійного прийняття рішення та роботи в колективі, володів методикою проведення практичних занять, демонстрував достатній рівень професійної майстерності.

Студенти на занятті були активні, проявляли постійну зацікавленість навчальним матеріалом, ініціативу при виконанні завдань, а також в процесі відповідей.

Поступила пропозиція від колег-педагогів - підготувати майстер–клас для викладачів–початківців з використання нетрадиційних методів організації навчального заняття.

Голова циклової комісії спеціальних
електротехнічних дисциплін
Надія Оберська
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook