Участь у дні відкритих дверей університету

22 листопада 2019, 14:44

День відкритих дверей університету – це завжди урочиста подія. От і черговий раз факультет інформаційних технологій приймав гостей – учнів шкіл та коледжів. Не залишилась осторонь і кафедра інформаційних систем.

Так завдяки зусиллям доцента Харченка В.В. до нас завітали учні 11-их класів середньої школи №216 м. Києва. Слід зазначити, що до організації та проведення зустрічі зі школярами активно долучилась кафедра економічної кібернетики (завідувач Скрипник А.В.).

Учнів гостинно зустріли заступники декана інформаційних технологій Клименко Н.А. та Ткаченко О.М., які презентували освітні програми факультету, розповіли про переваги навчання в НУБіП України та про працевлаштування випускників факультету.

Бесіду зі школярами продовжив завідувач кафедри інформаційних систем Швиденко М.З., який наголосив про важливість майбутнього вибору місця навчання. Також він акцентував увагу учнів на перевагах освітньої програми «Цифрова економіка».

Аспірант кафедри економічної кібернетики Костенко І.С. розповіла про навчання на освітній програмі «Економічна кібернетика» та деталізувала особливості вступу до закладів вищої освіти, щоб зробити успішний вибір майбутньої професії.

В подальшому учні були супроводжені до 3-го навчального корпусу, де вони взяли участь у загальноуніверситетських заходах Дня відкритих дверей.
 

Швиденко М.З., завідувач
кафедри інформаційних систем

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook