Випускники Святошинського району столиці цікавляться нашим університетом

28 листопада 2019 року

Профорієнтаційна зустріч з випускниками середньої загальноосвітньої школи № 13 Святошинського району м. Києва, яку 28 листопада 2019 р. провів професор кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого Віктор Трокоз, була побудована у формі діалогу з учнями. На початку випускники розповіли про свої мрії щодо майбутньої професії.

Більшість виявляє бажання до отримання вищої освіти, зокрема в Київській політехніці, авіаційному, медичному, педагогічному університетах. Ніяк не применшуючи місця цих закладів вищої освіти в підготовці високоваліфікованих фахівців, професор В. Трокоз розповів про переваги навчання в Національному університеті біоресурсів і природокористування України. Майбутнім абітурієнтам були презентовані короткий історичний нарис нашого ЗВУ, інформація про його локацію, спеціальності, можливості працевлаштування, академічну мобільність, міжнародні програми, підготовчі курси до ЗНО, а також спортивне та культурне життя наших студентів. Учнів надзвичайно зацікавила представлена інформація, що викликало у них ряд запитань, зокрема про бюджетні місця, можливість закордонного стажування, наявність військової кафедри, вартість контрактного навчання тощо. На всі запитання проф. В. Трокоз дав вичерпні відповіді.

Особливе місце у зустрічі булдо відведене факультету ветеринарної медицини, який є однією з найкращих ветеринарних шкіл Східної Європи. Після обговорення старшокласники виявили бажання подавати документи для вступу на навчання в нашому університету. А ті учні, які мріють стати лікарями не заперечували і подання документів на факультет ветеринарної медицини, один майбутній абітурієнт-випускник відвіданої школи обрав наш факультет першим пріоритетом. Насамкінець, проф. В. Трокоз запросив учнів відвідати наш університет в будь-який зручний для них час.

Висловлюємо щиру подяку за сприяння в організації зустрічі з випускниками заступниці директора школи з виховної роботи Наталії Богатирьовій та класному керівникові 11 класу вчительці географії та біології Вікторії Скоробогатько.

Валентин Карповський,
професор кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook