73-А НАУКОВО-ПРАКТИЧНА СТУДЕНТСЬКА КОНФЕРЕНЦІЯ «РОЗВИТОК АГРАРНОГО СЕКТОРУ ЕКОНОМІКИ УКРАЇНИ В УМОВАХ ГЛОБАЛІЗАЦІЇ»

28 листопада 2019, 0:07

Секційне засідання "Цифрова бізнес-аналітика в активізації соціально-економічного розвитку аграрних формувань" 73-ї НАУКОВО-ПРАКТИЧНОЇ СТУДЕНТСЬКОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ "РОЗВИТОК АГРАРНОГО СЕКТОРУ ЕКОНОМІКИ УКРАЇНИ В УМОВАХ ГЛОБАЛІЗАЦІЇ" 27 листопада 2019 р. з привітанням відкрили завідувач кафедри статистики та економічного аналізу Інна Лазаришина і професор кафедри статистики та економічного аналізу Василь Савчук.

Учасниками заходу стали заступник декана, старший викладач Воляк Л.Р., науково-педагогічні працівники кафедри статистики й економічного аналізу:  доц. Богданюк О.В.,  Чухліб А.В., ст. викл. Рябенко Л.М.

Студенти під час конференції представили результати наукових досліджень та окреслили перспективи розвитку обліково-аналітичного забезпечення управлінських процесів та їх діджиталізацію.

 

 

За актуальність тематики та змістовність доповіді молоді науковці були відзначені почесними дипломами за:

І місце – Дарина Бойчас (маг. 1 року) з доповіддю на тему "Діджиталізація облікових процесів в сільськогосподарських підприємствах";

ІІ місце – Тернова Вікторія  ( маг. 1 року) з доповіддю на тему "Обліковий аспект розрахунків з покупцями в сільськогосподарських підприємствах" та Баклицька Тетяна  (2 курс) з доповіддю на тему "Статистичне дослідження виробництва ягід в Україні";

           ІІІ місце – Гайдамака Юлія (2 курс) з доповіддю на тему "Аналітична оцінка рівня безробіття в Україні"; Пономаренко Валентина   (2 курс) з доповіддю на тему "Аналітична оцінка ринку соків в Україні"Сергійчук Надія  (4 курс) з доповіддю на тему "Фінансові інвестиції: тенденції та перспективи розвитку".

 

 

Загалом, конференція пройшла на високому організаційному та науковому рівні, у формі дискусій, з полемікою та великою зацікавленістю студентської молоді.

Всім її учасникам бажаємо невичерпного натхнення у науковому пошуку, нових креативних ідей та їх успішного втілення у реальність!

 

Програму конференції можна скачати тут ... 

 


Леся Воляк,
старший викладач кафедри

статистики та економічного аналізу 

 

 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook