Сабріна Краснопольська – член гуртка "Агротурист" - призер ІІ Всеукраїнського конкурсу стартапів «TourSystemUkrChallenge»

16 листопада 2019, 20:04

 

 

 

     14 листопада 2019 року у Київському національному торговельно-економічному університеті відбувся ІІ Всеукраїнський конкурс стартапів «TourSystemUkrChallenge» серед студентів закладів вищої освіти за напрямами «Майбутнє туристичної галузі», «HoReCa Ukraine: стратегії, концепції та формати».

     Національний університет біоресурсів і природокористування України представляла студентка ННІ неперервної освіти і туризму, 2-го курсу спеціальності 242 «Туризм», член гуртка "Агротурист" - Сабріна Краснопольська.

     Під керівництвом доктора економічних наук, професора кафедри аграрного консалтингу та туризму Інни Левицької студенткою було розроблено Start-up проект «Еко-ресторан з інноваційним забезпеченням «KOZAK»», що включає в себе концепцію, розрахунок площ, розробку бізнес-моделі проектованого еко-ресторану, бюджет проекту, а також цікавим елементом була розробка бренд-буку еко-ресторану «КOZAK». Інноваційність даного проекту полягала в тому, що студенткою запропоновано веб-моніторинг виробничого персоналу ресторану, мобільний додаток з функцією мобільного офіціанта, QR-код та наявність електронного меню, що дасть змогу споживачам он-лайн бронювання столику у закладі та як бонус екскурсія до Кам’янець-Подільської фортеці, яка належить до «семи чудес України». Всі ці переваги виділили нашу студентку НУБіП України серед інших учасників, а їх було 53. За звання переможців за кожним з напрямом конкурсу змагалися представники 10 закладів вищої освіти.

     За результатами конкурсу стартапів за напрямом «HoReCa Ukraine: стратегії, концепції та формати» Сабріна Краснопольська отримала диплом ІІ ступеня.

  

     Вітаємо Сабріну Краснопольську та її наукового керівника Інну Левицьку з перемогою у конкурсі та бажаємо подальших успіхів!

Ірина Кудінова,

керівник гуртка "Агротурист"

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook