Підсумок декади циклової комісії фінансово-економічних та облікових дисциплін

22 листопада 2019 року
           З 11 по 22 листопада в коледжі тривала декада циклової комісії фінансово-економічних та облікових дисциплін. Дні декади для студентів спеціальностей 071 «Облік і оподаткування» та 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» були насичені різними цікавими подіями. Беручи участь у заходах у рамках декади, студенти мали змогу дізнатися більше цікавої інформації, отримати нові знання та навички з обраних економічних спеціальностей, познайомитися з успішними фахівцями в обраній галузі знань, позмагатися в інтелектуальних конкурсах, отримати нагороди.

Зокрема, студентів ІІ-ІІІ курсів економічного відділення за перемогу в олімпіадах з дисциплін «Економіка підприємства» та «Фінанси підприємства» директор коледжу Ільченко Н. В. нагородила дипломами й побажала їм, як і всім учасникам заходів декади, успіхів у навчанні.

Завершилася декада засіданням циклової комісії, на якому викладачі підвели підсумки роботи, розглянули пропозиції та намітили плани на майбутнє.

Члени циклової комісії висловлюють щиру подяку студентам економічного відділення за організованість, небайдужість і активну участь у конкурсах, квестах, олімпіадах, екскурсіях.

Світлана Іванова,

голова циклової комісії

фінансово-економічних дисциплін

 

 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook