День Гідності і Свободи

21 листопада 2019 року

21 листопада українці зі всього світу вже традиційно відзначають День Гідності та Свободи. Важливу пам’ятну дату запроваджено відповідно до Указу Президента від 13 листопада 2014 року. Обрання ж самої дати символічно поєднало дві визначальні події новітньої українській історії, зокрема, початок Помаранчевої революції 2004 року й Революції Гідності 2013 року.

Цього дня студенти 1-2 курсів коледжу під керівництвом викладачів Тетяни Семененко, Олени Куракіної, Аліни Щербакової взяли участь у загальноміських заходах до Дня Гідності та Свободи:

- у центральній міській бібліотеці переглянули фільм «Україна. Майдан. Перезавантаження»;

- в Ірпені біля Пам'ятного хреста (по вул. Шевченка), встановленого з нагоди 1025-річчя Хрещення Київської Русі, стали учасниками народного зібрання до Дня Гідності і Свободи.

Пам’ятаймо, що без глибокого усвідомлення таких цінностей, як свобода та гідність, неможливо побудувати успішну Українську державу, за щасливе прийдешнє якої і досі гинуть наші співвітчизники.

З нагоди Дня Гідності та Свободи бажаємо мирного неба над українською землею, добробуту й злагоди в українських родинах.

Слава Україні! Слава Героям!

Андрій Сиротенко,

заступник директора з виховної роботи


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook