ЗАПОБІГАННЯ ТА ПРОТИДІЯ ДОМАШНЬОМУ НАСИЛЬСТВУ

26 листопада 2019 року

 

IMG 8673

Як запобігти і протидіяти домашньому насильству студентів Бережанського агротехнічного коледжу 26 листопада ознайомила головний спеціаліст Бережанського бюро правової допомоги Марія Кріль.

IMG 8613

Метою заходу було поінформувати студентів про домашнє насильство, його форми та як їх можна виявити за ознаками, хто може бути жертвою домашнього насильства у сім’ї, яка відповідальність буде чекати на кривдника, куди можна звертатись, якщо особа стала жертвою чи свідком насильства.

IMG 8634IMG 8681

Студентам також розповіли про можливості скористатися послугами системи безоплатної правової допомоги, що полягає в отриманні захисту, представництва інтересів у судах, інших державних органах, органах місцевого самоврядування, перед іншими особами. Марія Кріль надала роздатковий матеріал щодо оформлення документів процесуального характеру. Дану допомогу надають юристи центрів з надання безоплатної правової допомоги, а також адвокати, які співпрацюють із центрами.

На завершення заходу студентам роздали буклети, що стосуються прав дітей та їх захисту, а також щодо запобігання і протидії насильства у сім’ї.

Ірина Тернова,
завідувач відділення економіки та прикладної екології

IMG 8626IMG 8664

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook