Екскурсія стінами факультету для студентів Відкритого міжнародного університету розвитку людини "Україна"

22 листопада 2019 року

Добре ім'я та потужна база факультету ветеринарної медицини НУБіП України привертає все більше уваги як абітурієнтів, так і студентів інших навчальних закладів. Нещодавно на ім'я директора НДІ здоров'я тварин, професора Засєкіна Дмитра Адамовича прийшов лист із проханням провести екскурсію для студентів біологічного напрямку Відкритого міжнародного університету розвитку людини "Україна".

Від факультету ветеринарної медицини делегацію зустрічали проф. Засєкін Д.А. та доц. Кучерук М.Д. Студенти  факультету біомедичних технологій,  разом з викладачем, доктором біологічних наук, доцентом кафедри мікробіології, сучасних біотехнологій, екології та імунології Поєдинок Наталією Леонідівною завітали на кафедру паразитології та тропічної ветеринарії, де професор Сорока Наталія Михайлівна розповіла про новітні засоби боротьби з паразитарними захворюваннями людини і тварин, ознайомила відвідувачів з музейною колекцією експонатів кафедри. 

З цікавістю відвідувачі слухали розповідь асистента кафедри хірургії і патофізіології ім. акад. І. О. Поваженка Бокотька Романа Романовича про стовбурові клітини, умови їх культивування та застосування у практиці при лікуванні тварин.

Соломон В.В. провів студентам екскурсію клінікою. Продемонстрував роботу новітнього обладнання.

Викладач і студенти були приємно вражені науковим рівнем, здобутками і можливостями для фахового навчання студентів на базі факультету ветеринарної медицини НУБіП України. Відбулися перемовини про майбутню співпрацю між закладами.


Кучерук Марія

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook