Викладачі кафедри економічної теорії взяли участь у проведенні Дня ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ для випускників загальноосвітніх навчальних закладів

22 листопада 2019, 15:09
НУБіП України

 Викладачі кафедри економічної теорії взяли участь у проведенні ДНЯ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

для випускників загальноосвітніх навчальних закладів.

Викладачі кафедри економічної теорії взяли участь у проведенні профорієнтаційного заходу "День відкритих дверей" для випускників загальноосвітніх навчальних закладів. Було залучено 18 майбутніх абітурієнтів київських шкіл Голосіївського та Печерського районів, які виявили зацікавленість у навчанні на факультеті аграрного менеджменту.


На зустрічі з абітурієнтами д.е.н., професор Байдала Вікторія Володимирівна розповіла про особливості навчального процесу на кафедрі економічної теорії та можливості продовження навчання в магістратурі та аспірантурі. Було акцентовано увагу на діяльності навчально-наукової лабораторії "Економічна теорія та біоекономіка".

К.е.н., доцент Болгарова Наталя Костянтинівна у привітальному слові наголосила на важливості фундаментальних знань, які надають викладачі кафедри через систему дисциплін: Економічна теорія, Політекономія, Мікроекономіка, Макроекономіка та Біоекономіка. Всі викладачі кафедри активно долучилися до проведення даного заходу.

 

Відповідальний за сайт кафедри к.е.н., доцент Гуща Інна Олександрівна

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook