Жіноча збірна НУБіП України з футзалу срібні призери Спартакіади серед студентів ЗВО ІІІ-ІV рівнів акредитації, які розташовані на території Голосіївського району міста Києва 2019-2020 навчального року

20 листопада 2019, 0:32
КНУ ім. Т. Шевченка
     19 листопада 2019 року в ігровій залі спортивного комплексу Київського національного університету ім. Тараса Шевченка відбулись змагання з футзалу серед жіночих команд ЗВО, які розташовані в Голосіївському районі міста Києва.

    Участь в турнірі приймали збірні команди Національного університету харчових технологій, Київського національного університету ім. Тараса Шевченка, Міжрегіональної академії управління персоналом і Національного університету біоресурсів і природокористування України.

     В першому півфіналі наша команда переграла збірну КНУ ім. Т. Шевченка з рахунком 2:1. Відзначилися Юлія Костенко (гуманітарно-педагогічний факультет) і Лілія Юзвенко (економічний факультет). У фіналі збірна НУБіП України зустрілась з фіналістками жіночого чемпіонату міста Києва з футзалу, гравці якої входять до складу збірної України – командою Національного університету харчових технологій, гідно змагалися з ними та, на жаль, поступилися з рахунком 1:3. Автором гола-красеня у ворота суперників стала Валерія Степаненко (факультет ветеринарної медицини).

 

     Вітаємо дівчат з завойованими медалями та бажаємо перемоги у грі зі збірною командою університету ім. Б. Грінченка, яка відбудеться 20 листопада в спортивному комплексі НПУ ім. М. Драгоманова.

Олена Отрошко,
керівник жіночої збірної НУБіП України з міні-футболу

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook