Відбулась чергова нарада з наставниками академічних груп факультету ветеринарної медицини

20 листопада 2019 року

19 листопада під головування декана факультету ветеринарної медицини Миколи Цвіліхівського пройшла робоча нарада з наставниками академічних груп студентів. Як зауважив декан, основним питанням наради стало «звірення годинників», щодо наближення залікової та екзаменаційної сесії.

В свою чергу, заступники декана Василь Данілов та Юрій Жук провели ретельний аналіз проміжної атестації та відповідно обговорили з наставником кожної академічної групи ситуацію, яка складається щодо виконання навчального плану студентів з усіх дисциплін. Окремим питанням було відвідування студентами занять і причини пропусків у разі їх наявності, зв'язок наставників з батьками студентів та підготовка до сесії.

Заступник декана Сергій Деркач проаналізував роботу наставників щодо їх діяльності з виховної роботи, відвідування гуртожитку та безпосередньо кімнат, де мешкають студенти, та їх санітарний стан, організацію екскурсій студентів до музеїв та театрів, про заходи наставників на рівні академічних груп та звітність їх роботи. Загалом нарада пройшла на високому рівні.

Кожний з наставників володіє ситуацією в своїй підопічній групі та відповідально ставиться до виконання посадових обов’язків. Рішення наради ‒ посилити зв'язок з батьками студентів, в яких є пропуски занять, а також частіше відвідувати гуртожиток. Заключним словом декана для всіх було «тримати руку на пульсі».

Сергій Деркач


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook