Зустріч з представниками АТ «Ощадбанк»

16 листопада 2019 року
15 листопада 2019 року в рамках декади циклової комісії фінансово-економічних та облікових дисциплін відбулася зустріч  студентів ІІІ курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» з представниками Ірпінського відділення АТ «Ощадбанк», провідними економістами сектору роздрібного бізнесу Никитенко Мариною Віталіївною та Ільїною Оксаною Миколаївною.
Фахівці ознайомили студентів з роботою відділення,  надали інформацію про актуальні вакансії і кар’єрні можливості для майбутніх фінансистів.
Марина Віталіївна розповіла про зміни в стратегії фінансової установи, нові стандарти якості банківських продуктів, обслуговування клієнтів та окреслила перспективи функціонування державної фінансової установи в майбутньому. Крім того, наголосила, що банкір повинен володіти універсальними компетенціями, бути психологом і комунікабельною особистістю.
Оксана Миколаївна звернула увагу здобувачів освіти на умови працевлаштування,  можливості кар’єрного росту їх як майбутніх фахівців та стажування в установі банку,а також наголосила на тому, що саме під час проходження виробничої практики майбутні фінансисти мають можливість дізнатися, як надаються банківські послуги, як можна отримати реальні знання  та навички якісного обслуговування клієнтів, а в майбутньому – стати успішним й побудувати кар’єру в банку.
Зустріч відбулася в дружній атмосфері, яка дозволила підняти та обговорити ряд цікавих й корисних питань для майбутніх фахівців-фінансистів.
Наталія Лісовська,

викладач фінансово-економічних дисциплін 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook