APTIS: дізнайтеся свій рівень англійської мови

19 листопада 2019, 8:47

За сприяння декана гуманітарно-педагогічного факультету, професора Василя Шинкарука триває реалізація спільного з Британською Радою (British Council) та науково-практичним центром «Джерело» (офіційним представником Британської Ради) проекту з удосконалення рівня володіння англійською мовою серед викладачів Національного університету біоресурсів і природокористування України. 12 листопада 2019 року на базі гуманітарно-педагогічного факультету відбулося тестування науково-педагогічних працівників кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей на визначення рівня знання англійської мови за допомогою електронного формату тесту APTIS (Британська Рада).
Нагадуємо, що APTIS – інноваційний інструмент оцінювання рівня володіння англійською мовою в міжнародному контексті. Іспит унесено до переліку рекомендованих Міністерством освіти і науки України міжнародних тестувань для підтвердження англомовної компетентності, сертифікат якого на рівні В2 – C визнається при формуванні пакету документів на здобуття вченого звання доцента / професора. APTIS – це ефективна, гнучка та точна система оперативної діагностики мовних (лексика, граматика) та мовленнєвих (аудіювання, читання, письмо, говоріння) компетенцій. Комп’ютерна версія іспиту дозволяє швидко отримати результати (у середньому протягом семи днів), тому цей різновид міжнародного тестування з англійської мови розглядається в якості оптимального інструменту контролю якості мовної освіти у вищій школі.
При кафедрі англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей функціонують курси англійської мови з підготовки до складання міжнародного іспиту з англійської мови APTIS (сертифікат В2 – C). Викладачі курсів – висококваліфіковані та досвідчені фахівці з відповідним сертифікатом APTIS.
Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю з НПЦ «Джерело» (офіційним представником Британської Ради) і висловлюємо вдячність директору НПЦ «Джерело» Інні Анатоліївні Куліковій.
Запрошуємо всіх бажаючих удосконалити навички володіння англійською мовою і підготуватися до складання міжнародного сертифікованого іспиту APTIS на рівень В2 – C на курсах англійської мови.

Інна Грабовська,
завідувач кафедри англійської мови
для технічних та агробіологічних спеціальностей

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook