Святкування Міжнародного дня студента

18 листопада 2019 року

 

1

День студента – свято всіх студентів, яке в Україні відзначають як і в більшості країн світу – 17 листопада, також відоме як Міжнародний день студентів. 

Свято асоціюється з молодістю, романтикою і веселощами. Проте, традиції святкування Дня студента в Україні ще не встановились. Для когось із винуватців свята, День студента – це просто новий день, для когось – просто привід зустрітися з друзями і повеселитися, а для декого – день символічного об’єднання, підвищення ролі студентства в суспільному і політичному житті країни.

Звісно, це свято не оминуло і Бережанський агротехнічний коледж. У навчальному закладі відбулись розважальні заходи, під час яких студенти з піднесеним настроєм приймали участь у різних конкурсах.

2.012Особливим подарунком для Студентської організації коледжу було святкове засідання із адміністрацією коледжу. Приємною несподіванкою для студентів став солодкий стіл від адміністрації коледжу. Студенти мали можливість у дружній, невимушеній атмосфері поспілкуватись із директоркою коледжу, її заступниками та завідувачами відділень. 

64Дорогі наші студенти, успіхів вам у навчанні! Пам’ятайте, що студентська пора – це найкращий час для самовдосконалення, отримання знань і навичок, які згодом допоможуть стати справжніми фахівцями в обраній професії.

Зичимо вам мудрості, терпіння, творчої наснаги, наполегливості та успіхів у всіх починаннях. Нехай ваші серця завжди будуть наповнені радістю, вірою, надією та любов’ю!

Уляна Дудка,
викладач циклової комісії спеціальних економічних дисциплін
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook