Профорієнтаційні зустрічі задля успішного професійного самовизначення

16 листопада 2019 року

 Згідно з планом профорієнтаційної роботи кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей у листопаді відбулися зустрічі із майбутніми вступниками.
Зустрічі проводилися за участі нинішніх студентів першокурсників НУБІП, які з радістю поділилися власним досвідом, враженнями від навчання в університеті, позанавчальних заходів, насиченим студентським життям у гуртожитках.
Студент агробіологічного факультету Ізбаш Максим завітав до Великомихайлівської ЗОШ І-ІІІ ступенів смт. Велика Михайлівка Одеської області та розповів учням 11 класів про Національний університет біоресурсів і природокористування України, про професії, які можна здобути, а також про можливості подальшого працевлаштування.


Першокурсник АБФ Миронюк Михайло провів профорієнтаційну роботу у ЗОШ І-ІІІ ступенів с. Красноволя Волинської області з метою залучити якомога більшу кількість випускників школи до стін університету. Випускники були налаштовані позитивно, були надзвичайно активними, ставили низку запитань.


Студент Велієв Латіф спеціальність Агроінженерія відвідав Київський ліцей «ЕКО» № 198, де і навчався до вступу в НУБІП та розповів про переваги навчання у Національному університеті біоресурсів і природокористування України, показав презентації про університет та відповів на всі запитання.


Такі зустрічі дають змогу з перших вуст отримати відповіді й дізнатися про враження від навчання, умов, заходів університету та вільно й відкрито поспілкуватися.
Отже, профорієнтаційна робота видалася плідною, ентузіазм з нашого боку і неабияка цікавість студентів зробили спілкування напрочуд вдалим і корисним. Школярі були надзвичайно вдячні за такі візити.

Асистент кафедри англійської мови
для технічних та агробіологічних спеціальностей
Л.Л. Пилипенко

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook