Відбулася відкрита лекція з дисципліни «Статистика туризму» професора С.В. Бардаша

13 листопада 2019 року

      13 листопада 2019 року на 4 парі в аудиторії 228 10 корпусу для студентів 2 курсу ОС «Бакалавр» спеціальності 242 «Туризм» була проведена відкрита лекція на тему: «Методологічні основи статистики колективних засобів розміщування» (навчальна дисципліна «Статистика туризму»), яку  прочитав д.е.н., професор кафедри аграрного консалтингу і туризму Сергій Володимирович Бардаш.


      Окрім студентів 1 та 2 групи другого курсу, на відкритій лекції були присутні: завідувач кафедри аграрного консалтингу і туризму, д.е.н. Д.І. Басюк, а також професорсько-викладацький склад кафедри: професори, д.е.н. Т.Д. Кальна-Дубінюк та І.В. Левицька, доценти, к.е.н. І.П. Кудінова та С.І. Мосіюк та доцент, к. с.-г. н. О.А. Локутова.


       Зміст та методика викладання матеріалу лекції відповідали загальній концепції розкриття змісту дидактичних одиниць, а також вимогам до структури лекції та методів навчання, що рекомендовані і застосовуються у навчальному процесі університету.


   

 Студенти та присутні викладачі позитивно оцінили зміст проведеного лекційного заняття, відзначили високий науковий рівень володіння матеріалом, культуру мови викладача, різноманітність використаних методів і прийомів, уміння підтримувати дисципліну в аудиторії та логічну послідовність і лаконічність лекційного матеріалу.


Дарія Басюк,
завідувач кафедри аграрного консалтингу і туризму

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook