Викладачі кафедри – учасники форуму «Бізнес та університети: Future of work»!

12 листопада 2019 року

Доценти кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту факультету аграрного менеджменту Національного університету біоресурсів та природокористування України – Аксентюк Мар’яна Миколаївна та Дєліні Марина Миколаївна протягом 8-9 листопада 2019 року взяли участь в роботі VII Національного Форуму «Бізнес і університети: Future of work».

Під час активної дводенної роботи викладачі мали можливість отримати нову інформацію щодо сучасних викликів на ринку праці. Генеральні директори та топ-менеджери великих компаній поділились досвідом щодо вимог до майбутніх працівників, висловили побажання для викладачів при підготовці кваліфікованих спеціалістів. Основною проблемою на ринку праці залишається великий рівень автоматизації та механізації робочих місць, що викликає безробіття та появу нових професій, які зараз ще не існують.

 

Окрім важливих питань щодо роботи майбутнього було обговорено освіту майбутнього. Шановні спікери розповіли щодо найближчих перспективах вищої освіти в Україні, наявних інноваційних прикладах, що вже існують в нашій країні та прикладах Німеччини та Ізраїлю.

 

Одним із спікерів Форуму був проректор Національного університету біоресурсів і природокористування України Сергій Миколайович Кваша, яким разом із іншими учасниками панелі поділився досвідом університету щодо його співпраці із бізнесом, можливостями, які надаються студентам, щодо отримання практичного досвіду та стажування.

 

На особливу увагу заслуговують майстер-класи, де викладачі мали змогу удосконалити свої навички з емоційного інтелекту, change management, фандрайзингу та комунікацій.

 

 Натхненні отриманими знаннями та почутим досвідом, викладачі готові до нових звершень разом зі студентами!


Марина Дєліні,
Мар’яна Аксентюк,

доценти кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook