Готуємося до 100-річчя факультету

12 листопада 2019 року

Співробітники кафедри фармакології та токсикології постійно працюють над зміцненням матеріальної бази кафедри, а тим паче напередодні 100-літнього ювілею факультету ветеринарної медицини.
За рік, який наближається до завершення, випускниками факультету передано на кафедру маркерні дошки, якими обладнано навчальні лабораторії 214, 215, 217 та 218 блоку Д, виготовлено та змонтовано 17 тематичних стендів з ветеринарної фармакології (навчальна лабораторія 215,Д).

За власними проектами та за ініціативи доц. Іщенка В.Д. та доц. Бойка Г.В. власноруч виготовлено та встановлено навісну тумбу та тумбу з мийкою в навчальній лабораторії 217,Д, що значно покращило дизайн приміщення. Нову тумбу з мийкою встановлено в навчальній лабораторії ветеринарної фармації (218,Д).

Найбільше оновилося приміщення наукової лабораторії (220,Д). Зокрема здійснено побілку стелі, фарбування стін та підвіконня. У лабораторії змонтовано нові меблі – острівний лабораторний стіл на 10 робочих місць, тумбу для мийки, тумбу для зберігання лабораторного посуду та матеріалів. Всі роботи з проектування та монтажу виконано доц. Іщенком В.Д.

 

За бюджетні кошти у 2019 р. придбано дистилятор, завершено тендерне придбання фотоколориметра КФК – 3 – 1 на загальну суму майже 50 тис. грн.

За рахунок коштів держбюджетної наукової теми до закінчення поточного року передбачається придбання мультимедыйного проектора.

Завідувач кафедри Духницький В.Б., доцент кафедри Бойко Г.В.

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook