Профорієнтаційний захід «День кар'єри – 2019» у місті Вишневе

11 листопада 2019 року
8 листопада 2019 року на запрошення Києво – Святошинського районного центру зайнятості ВП НУБіП України «Ірпінський економічний коледж» взяв участь у профорієнтаційному заході «День кар'єри – 2019». 
У рамках реалізації Програми професійної орієнтації молоді на здобуття актуальних на ринку праці професій та спеціальностей 8 листопада 2019 року у приміщенні актової зали загальноосвітньої школи № 4 м. Вишневе відбулися зустрічі учнів випускних класів і вчителів шкіл з представниками закладів вищої освіти  та професійно-технічних навчальних закладів. Наш заклад вищої освіти на Ярмарку професій презентували відповідальний секретар приймальної комісії Ірина Вінник, викладач фахових дисциплін, к.е.н. Валентина Вдович і студент 4 курсу спеціальності 123 Комп'ютерна інженерія - староста гуртка «Електронік» Андрій Черкасов.
У ході заходу представники коледжу наочно представили учням 9-11класів дев'яти шкіл презентації з детальною інформацією про спеціальності, за якими здійснюється підготовка фахівців у коледжі; надали інформацію про організацію освітньої та виховної роботи, дозвілля молоді, досягнення і перемоги студентів в олімпіадах, конкурсах, змаганнях обласного рівня.
Учні шкіл зацікавилися проєктами гуртка «Електронік», які цікаво представив Андрій Черкасов. Для кращого розуміння бездротової передачі енергії членами гуртка «Електронік» було виготовлено: котушку Тесла або качер Бровіна на одному транзисторі з додатковим охолодженням; не менш цікавий проєкт на базі мікроконтролерів - програматор PicKit2 Lite з універсальною колодкою для фіксації контролерів; простий, але корисний проєкт -  тестер стабілітронів, який може виміряти напругу стабілізації до 30 вольт; термометр-годинник на базі arduino uno - проєкт побудований на платформі Arduino UNO, RTC модуля Trema на базі чіпу DS1307, LCD дисплею на базі LDC1602, датчику температури 18b20 та програмному коді мови С++, корпус змодельовано в програмі Компас 3D та надруковано на 3D принтері Da Vinci Jr. Найцікавішим проєктом виявився годинник «Еліза» на мікроконтролері PIC 16F628A, газорозрядних лампах ИН-14 з дешифратором К155ИД1.
Викладачі фахових дисциплін спеціальності 076 Підприємнитво, торгівля та біржова діяльность наголосили на важливості застосування ДСТУ (Державний стандарт України), що містять обов'язкові та рекомендовані вимоги щодо якості продуктів, їх пакування, зберігання і транспортування, і за допомогою експрес-методу досліджували якість варених ковбас. Учні активно долучилися до цієї роботи, були у захваті від того, що метод працює, адже мали можливіть виявити фальсифікат.
Щиро дякуємо організаторам профорієнтаційного заходу «День кар'єри – 2019» за запрошення і сподіваємося на подальшу співпрацю!
Вінник І.В.,

відповідальний секретар приймальної комісії 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook