Подяка за активну участь у Всеукраїнському конкурсі студентських есе «Розумним Бути Модно»

11 листопада 2019 року

Товариство з обмеженою відповідальністю «ОПТІМЕДІА», яке входить до медіа-холдингу «Open Media Group», висловлює Вам свою подяку за підтримку соціального проекту мотивації сучасної молоді та надану можливість студентам прийняти участь у всеукраїнському конкурсі «Розумним Бути Модно».

Нагадаємо, що медіа-Холдинг Open Media Group протягом 25.05.2019-30.09.2019 р. проводив конкурс «Розумним Бути Модно» на отримання грошових грантів на навчання в ЗВО. Учасникам пропонувалося за власним бажанням написати есе на тему: «Україна: проблеми та напрямки їх вирішення на шляху до інтеграції в ЕС» та позмагатися за грошовий грант.

А отже, висловлюємо подяку студентці 2 курсу спеціальності "Міжнародні відносини" Солодкій Катерині Віталіївні за активну участь в конкурсі есе «Розумним Бути Модно». Було цікаво дізнатися Вашу думку з приводу суті проблем країни, методів праці з ними, реформування, пошуку шляхів вирішення та напрямків покращення тих чи інших галузей.

Приємно відмітити досить активну патріотичну позицію, яка прослідковувалася в роботі. А також зазначити бажання учасниці вчитися та працювати над розвитком галузей задля добробуту держави та кожного окремого громадянина.

Опрацювавши кожну роботу, ми з впевненістю зазначаємо, що пишаємося майбутніми фахіцями та впевнені: Україна в надійних руках! А отже, ВИСЛОВЛЮЄМО ПОДЯКУ всьому навчальному складу Національного університету біоресурсів і природокористування України! Кожен із вас пророщує те зерно, яке з часом дасть плоди, що ними пишатиметься вся країна!   

ТОВ «ОПТІМЕДІА», та ресурси Likar, Nadra, Uaua, E-kvytok  щиро бажають кожному учаснику успіхів в навчанні та творчих здобутків! Разом ми довели: «Розумним Бути Модно»!
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook