Міжнародний консультант, ветеринарний експерт ФАО та ЄБРР Башинський В.В. провів відкриту лекцію для магістрів факультету ветеринарної медицини

11 листопада 2019, 9:00

7 листопада 2019 року міжнародний консультант, ветеринарний експерт ФАО та ЄБРР, кандидат ветеринарних наук Башинський Віталій Володимирович на запрошення кафедри епізоотології та органзації ветеринарної справи провів відкриту лекцію для магістрів факультету ветеринарної медицини першого року навчання. Тема лекції: «Система державного управління у сфері ветеринарної медицини. Аспекти загального розуміння міжнародної практики».


Така тема лекції була обрана невипадково. Сучасний випускник повинен бути обізнаний в питаннях діяльності Держпродспоживслужби, законодавчій базі України, міжнародному законодавству, Державного ветеринарного контролю, міжнародного співробітництва. Саме багаторічний досвід роботи Віталія Володимировича в Державних органах влади та співпраця з провідними профільними міжнародними організаціями дозволяє донести до студентів актуальну і цікаву інформацію по цих питаннях. Тому така ініціатива кафедри епізоотології та організації ветеринарної справи направлена на підготовку свідомих та кваліфікованих кадрів, які в майбутньому зможуть бути залучені до системи держаного управління у сфері ветеринарної медицини.

Максим Жуковський


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook