Секційне засідання «Охорона праці та інженерія середовища» ІІ Міжнародної наукової конференції «Агроінженерія: сучасні проблеми та перспективи розвитку»

10 листопада 2019, 18:55

8 листопада 2019 р. в ауд. 360 корпусу № 11 на базі кафедри охорони праці та інженерії середовища НУБіП України було проведено секційне засідання «Охорона праці та інженерія середовища» ІІ Міжнародної наукової конференції «Агроінженерія: сучасні проблеми та перспективи розвитку».

Було заслухано і обговорено 21 наукову доповідь з тематики охорони праці та виробництва біопалива. Більшість учасників засідання взяли активну участь в обговоренні результатів досліджень, які проводять на кафедрі. Задані запитання та зауваження допоможуть доповідачам критично поглянути на результати своїх досліджень і скорегувати їх напрямки.

Висловлено побажання, щоб до виконання ініціативних та інших наукових тем, які нині закріплені за кафедрою, активніше залучали студентів, зокрема магістрів механіко-технологічного факультету. А також використовувати наукові прилади, які зявилися на кафедрі протягом останніх років.

 

доц. М. Мотрич


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook