Вітаємо Віктора Михайловича Лакатоша з ювілеєм!

7 листопада 2019, 9:00
Кафедра акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин

Сьогодні, 7 листопада 2019 р. виповнилося 60 років доценту кафедри акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин факультету ветеринарної медицини НУБіП України Лакатошу Віктору Михайловичу. Віктор Михайлович народився в с. Іршава Закарпатської області. Ветеринарію вивчав на ветеринарному відділенні Мукачівського радгосп-технікуму, ветеринарному факультеті Української сільськогосподарської академії, у аспірантурі та докторантурі Національного аграрного університету. За 36 років роботи на факультеті ветеринарної медицини працював на посадах асистента та доцента кафедри акушерства і штучного осіменіння, заступника декана факультету, в.о. завідувача кафедри акушерства та штучного осіменіння с.-г. тварин, директора Навчально-наукового центру продуктивних, домашніх і екзотичних тварин, був членом вчених рад факультету та університету,  вченим секретарем спеціалізованої вченої ради Д 26.004.13 в НУБіП України.

Віктор Михайлович викладає та постійно вдосконалює магістерські програми підготовки студентів, переважна частина з яких сертифіковані в НУБіП України для дистанційного навчання, постійно підвищує свою кваліфікацію та приймає учать у підвищенні кваліфікації лікарів ветеринарної медицини України, надає науково-практичну допомогу навчально-дослідним господарствам університету, має клінічний досвід з діагностики та лікування  продуктивних та дрібних домашніх тварин з патологією репродукції.

Лакатош В.М. є автором понад 150 науково-методичних праць, наставником академічної групи,  керівником студентського наукового гуртка кафедри.

За період роботи був відзначений Почесними грамотами Державного комітету ветеринарної медицини України (1998, 2008, 2009), Почесною грамотою НУБіП України (2009) та дипломом «Заслуженого науково-педагогічного працівника НУБіП України (2019).

Щиро вітаємо ювіляра та зичимо йому міцного здоров’я, щастя і благополуччя в домі, наснаги в праці. Нехай життя завжди дарує Вам вірних друзів та надійних партнерів. Нехай здійсняться Ваші задуми. Нехай Ваша життєва позиція, професіоналізм та мужність принесуть Вам заслужену шану і повагу. Довгих Вам років життя і плідної праці на благо рідного факультету та університету.

 

З повагою, співробітники кафедри

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook