Полісся – наш край неповторний і мальовничий

19 вересня 2019 року

 18 вересня 2019 року в рамках Студентського марафону«Передай естафету: студентське життя – це:» економічного відділення відбулась екскурсія до Паркового комплексу «Музей лісу» м. Костопіль.

Головна мета екскурсії – ознайомлення студентів з багатством вітчизняної лісової зони, інформацією про розвиток лісової галузі. У заході брали участь куратор Матвійчук Л.А. та студенти 32-О, 22-О груп.

Західний регіон України - це найбільш лісиста (32 відсотки) частина країни. Саме тут зосереджені основні лісосировинні ресурси - понад 40 відсотків лісового фонду. Наш край вирізняється неповторними мальовничими ландшафтами, унікальними природними куточками, багатими природними ресурсами. Вплив лісів регіону, як водоохоронного, захисного і кліматорегулюючого фактора, поширюється на сотні кілометрів навколо і відчувається навіть у степових регіонах України. Одне з чільних місць щодо заліснення належить Рівненщині.

У музеї відкриті експозиції, які розповідають про історію розвитку лісу від найдавніших часів і до тепер, сучасний розвиток лісового та мисливського господарювання, а також кімнати природно-заповідного фонду. Студенти ознайомились з відомими науковцями та діячами, які зробили неоціненний вклад у збереження лісу та розвиток лісової галузі.

 

Л.А. Матвійчук, куратор 32-О групи

Г.А. Олійник, викладач


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook