Профорієнтаційна робота в м. Тернопіль

5 листопада 2019, 23:42

 31 жовтня 2019 року Воляк Леся Романівна, к.е.н., старший викладач кафедри статистики та економічного аналізу провела профорієнтаційну роботу серед учнів 10-11 класів середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №11 м. Тернополя.

Майбутні випускники отримали ґрунтовну інформацію про переваги навчання в НУБіП України, зокрема на економічному факультеті.

Воляк Л.Р. дала відповіді на 3 найпоширеніші запитання серед учнів: де отримати найсучаснішу, висококваліфіковану вищу освіту Європейського зразка, де вони зможуть працювати після закінчення вишу та чи буде їхнє студентське життя цікавим та різнобарвним?

Учні були ознайомлені з історією, керівництвом та структурою НУБіП України, проінформувала про спеціальності, які можна здобути на базі університету.

Під час розмови було зроблено акцент на переваги навчання в НУБІП України, зокрема за спеціальністю 071 – «Облік та оподаткування», де студенти здобувають не лише висококваліфіковану освіту Міжнародного рівня, але й всебічно розвиваються.

Учні зацікавились Національним університетом біоресурсів і природокористування України, зокрема можливістю отримати подвійний диплом, пройти закордонне стажування та навчатись в англомовних групах. 

Випускники отримали інформаційні матеріали про НУБіП України та економічний факультет. В кінці зустрічі, учні задавали питання та заповнили анкети випускника, де вказали свої вподобання, пріоритети до навчання та контактні дані, для подальшого інформування. 

Також потенційних абітурієнтів запросили на день відкритих дверей в НУБіП України.

          Дякуємо заступнику директора школи з навчально-виховної роботи Макаренко Анжелі Володимирівні за сприяння в проведенні зустрічі! 

 

Леся Воляк

к.е.н., старший викладач кафедри

статистики та економічного аналізу

 
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook