ЗА ПЕРЕМОГУ В КОНКУРСІ 13 000 ГРН!!!

1 листопада 2019 року

 

1

З приємністю повідомляємо, що наукова робота з маркетингу нашої студентки Івасишин Вікторії (група Ек-31М) перемогла у конкурсі Scholarship. Керівником наукової праці є викладач дисципліни «Основи маркетингу» кандидат економічних наук Соловей Ірина Степанівна.

Згідно з програмою конкурсу Scholarship автор статті-переможця отримає стипендію (грошовий грант) на оплату навчання в розмірі 13 000 грн. https://credit-online.org.ua/scholar-ship

Конкурс Scholarship використовує міжнародний метод заохочення та стимулювання активної і здібної молоді. Такі конкурси проводяться по всьому світу як навчальними закладами так і комерційними організаціями. Зокрема програма Scholarship працює у ВУЗах Америки і Європи. В Україні вона ще не набула достатнього поширення. Грошовий грант, який надається переможцям конкурсу, можна витратити тільки на оплату за навчання, якщо студент навчається за кошти фізичних чи юридичних осіб, або оплатити навчальні курси.

Журі конкурсу, в якому приймали участь 12 робіт, високо оцінили наукове дослідження студентки Вікторії та її керівника, тема дослідження: «Ставлення до мікрокредитів в країнах Європи, СНД і Азії».

Приємно, що саме студентка нашого коледжу здобула перемогу в цьому конкурсі і матиме надійне джерело доходу для подальшого розвитку і становлення себе як майбутнього фахівця.

Успіхів тобі, Вікторіє, творчих поступів!

Нехай ніколи не згасає інтерес до навчання і досягнення нового.

к.е.н. Ірина Соловей,
викладач дисципліни основ маркетину
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook