Робоча майстерня юридичних клінік Київщини: налагоджуємо міжсекторальну співпрацю

6 листопада 2019 року

Як посилити юридичний клінічний рух, об’єднати зусилля провайдерів безоплатної правової допомоги, стейкхолдерів, представників професійної юридичної спільноти у наданні правових послуг? Ці та інші питання обговорювалися під час «Робочої майстерні».

04 листопада 2019 року в правовому клубі PRAVOKATOR м.Київ відбулася “Робоча майстерня юридичних клінік Київщини: налагоджуємо міжсекторальну співпрацю” в рамках Ініціативи «Посилення регіональної та міжсекторальної співпраці юридичних клінік Київщини».

Метою заходу було залучити якомога більше стейкхолдерів та зацікавлених у посиленні юридичного клінічного руху сторін з метою напрацювати ідеї, пропозиції, практичний матеріал задля створення унікального продукту.

 

Під час зустрічі консультанти ЮК «Захист та справедливість» НУБіП України напрацювали практичний матеріал «Мапи» щодо взаємодії юридичних клінік із громадським сектором, органами місцевого самоврядування, органами влади, юридичним бізнесом тощо з метою побудови ефективної співпраці усіх учасників системи надання безоплатної правової допомоги. Також студенти взяли участь в експертному обміну думками, ідеями та пропозиціями задля створення унікального продукту «Мапа взаємодії юридичних клінік зі стейкхолдерами», були учасниками модерованої дискусії: «Налагодження між секторальної співпраці юридичних клінік з державними та недержавними інституціями: практичні інструменти».

 

Отже, "Мапа" має стати практичним інструментом і буде використовуватись як дороговказ для юридичних клінік на шляху побудови успішної міжсекторальної співпраці усіх учасників системи надання безоплатної правової допомоги.  

Консультант Юридичної клініки "Захист та справедливість"

Мудрак Марина

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook