Рішення 7-ї міжнародної конференції з природних пожеж

5 листопада 2019 року
Кампу-Гранде, Бразилія

З 28 жовтня по 1 листопада в місті Кампу-Гранде (Бразилія) відбулася сьома міжнародна конференція з природних пожеж "Пожежі в світі, що змінюється: зменшення вразливості людей та ландшафтів завдяки використанню інтегрованої системи управління пожежами" (7th International Wildland Fire Conference: "Facing Fire in a Changing World:Reducing Vulnerability of People and Landscapes by Integrated Fire Management"). Конференція є один із масшабних заходів в якому приймають участь представники провідних світових установ і організацій та обмінюються досвідом в галузі природних пожеж.

Основна мета конференції - обмін можливостями серед професіоналів усіх національностей, які пов'язані з управлінням пожежами в ландшафтах та боротьбою з лісовими пожежами.

Традиційно по завершенні конференції було підведено підсумки роботи та напрацьовано Рішення, в якому окреслено перспективні напрямки та цілі подальшого розвитку науки та практики у сфері природних пожеж. 

З рішенням 7-ї міжнародна конференції з природних пожеж "Пожежі в світі, що змінюється: зменшення вразливості людей та ландшафтів завдяки використанню інтегрованої системи управління пожежами" можна ознайомитися нижче:

 

Василь Гуменюк, 
Регіональний Східноєвропейський центр
моніторингу пожеж

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook