Поєднуємо професійний досвід з профорієнтаційною роботою

5 листопада 2019, 15:55

30 жовтня на базі Компаніївського коледжу ветеринарної медицини БНАУ відбувся практичний семінар «Проблеми репродуктології тварин. Шляхи вирішення» за участі науковців кафедр акушерства вищих навчальних закладів України під егідою ННЦ вищої та фахової передвищої освіти. Кафедру акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин НУБіП України представляли завідувач, доцент Вальчук О.А та доцент Деркач С.С. Мета заходу - підвищення кваліфікації викладачів ветеринарних коледжів та відділень з репродукції тварин. Семінар включав теоретичний і практичний курси з відповідними майстер-класами. Олександ Вальчук розповів учасникам семінару та студентам коледжу про нові сучасні тенденції щодо акушерсько гінекологічної диспансеризації в онлайн-режимі на реальних господарствах, показав, як працює програма.

Сергій Деркач розповів про концепцію штучного осіменіння сук та продемонстрував майстер-клас з отримання та оцінки якості еякулятів псів. В процесі спілкування з студентами вони запросили їх продовжити навчання на факультеті ветеринарної медицини та приїхати на екскурсію для ознайомлення з матеріально-технічною базою факультету та масштабами університету.


Особливу подяку хочемо виразити організаторам семінару та керівництву ННЦ вищої та фахової передвищої освіти за запрошення.

Окремо дякуємо приймаючій стороні за гостинність в особі директора коледжу Гордієнка Григорія Миколайовича та надіємось на подальшу тісну наукову та методичну співпрацю.


Сергій Деркач

 

 
 
 
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook