Вітаємо з Днем народження лаборанта Таран Аллу Іванівну

5 листопада 2019 року

5 листопада свій День народження відзначає лаборант кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого Таран Алла Іванівна

 

 

Шановна Алло Іванівно!

 

Колектив кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого висловлює Вам свою щиру повагу, безмежну вдячність за Ваш нелегкий труд і вітає з Вашим Днем народження.
Ви пройшли значний життєвий і трудовий шлях. Після закінчення середньої школи у 1982 році Ви вступили до Харківського інституту радіоелектроніки, згодом були переведені до Харківської державної академії залізничного транспорту на економічний факультет та закінчили його, отримавши спеціальність "Транспортний менеджмент". У 1987–1995 рр. працювали на посаді техніка обчислювального центру Головкиївміськбуду при Київському міському виконкомі.
Велика частина Вашого життя пов'язана з нашою кафедрою. З 2018 р. - Ви працюєте на посаді лаборанта кафедри біохімії і фізіології тварин імені академіка М. Ф. Гулого НУБіП України. Ви одна з тих, хто забезпечує навчальний і науковий процес на кафедрі біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого. Завдяки Вашій порядності, спеціальним знанням, чесності, душевній доброті, відданості своїй справі Ви заслужили глибоку повагу серед співробітників і студентів. 

 

Шановна Алло Іванівно!

В день Вашого свята бажаємо Вам і, принагідно, Вашій родині міцного здоров'я, сил і енергії для нових звершень, удачі в усіх Ваших справах і виконання всіх найпотаємніших бажань! Нехай життя буде сповнене лише добром. Хай повниться воно щасливими подіями й моментами, нехай не буде в ньому перешкод і бід, а панує лише мир і добробут. Нехай Ваші очі повсякчас палають яскравими іскорками щастя й любові, а над головою завжди світить яскраве сонечко й буде чистим небо.

Хай ладиться скрізь: на роботі, в родині,
Щоб радісний настрій у серці не згас,
Все світле і гарне, що треба людині,
Нехай неодмінно приходить до Вас!
Хай щастя приходить і ллється рікою,
Хай горе обходить завжди стороною,
Хай доля дарує Вам довгі літа,
А в серці завжди хай живе доброта!


Від імені колективу кафедри,
завідувач, професор Віктор Томчук

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook