Студенти механіко-технологічного і факультету конструювання та дизайну організували Хелловінський квест

1 листопада 2019, 21:00

   Без сумніву всі чули про таке приміщення, як Актив-центр, де студенти можуть реалізовуватись у різних сферах студентської діяльності. Та прийшов час відкрити вам очі на це моторошне місце...


   Колись це був офіс одного чоловіка, що займався іконописом. В нього була чудова сім‘я: любляча жінка та слухняні діти. На жаль, щастя тривало не довго... Одного разу він просто не повернувся додому. Звісно ж, як будь-яка інша жінка, дружина поїхала в офіс на пошуки чоловіка, а так як дітей не було з ким залишити, вона взяла їх з собою.
Це була фатальна помилка. Більше ніхто ніколи не бачив цю сім‘ю.
Офіс довго стояв без діла. Ніхто не хотів його орендувати, адже відголоски цієї історії було чути по всьому Голосіївському району. А коли й находились бажаючі, та і ті не змогли витримати там більше тижня.


   А у світі існує тільки одна соціальна верства, яку не злякає ні одна нечисть - студенти НУБіП.



   

   Проте варто попередити, що Хелловін - день, коли все чортовиння вбирає в себе силу, живлячись страхами, що живуть в душах простих смертних, і володіючи цією силою виходить на полювання.

   А 01.11 актив-центр став точкою квесту, що організували студенти МТФ і ФКД. Спільними зусиллями вони приручили всю погань, що там була. У всіх була одна мета - зробити так, щоб учасники квесту посивіли від страху. Задача гравців була проста: знайти 5 атрибутів (хрест, плюшевого ведмедя, голову прибульця, пістолет, руку), що залишила зникла сім‘я та відшукати головний елемент - карту.

 

  

     Здавалось б, що тут складного? А спробуйте відшукати всі речі в повній темряві, навпомацки. Але навпомацки ми б все ж таки не радили, адже в кожному куточку кімнати ховалася нечисть, що хапала за ноги, верещела, стрибала та інколи навіть нападала на учасників.
    Не дивлячись на це, ні один з учасників не відмовився від квесту, не зійшов з цієї тяжкої дистанції. І навіть ніхто не постраждав. Ну майже.


   

    Ми дякуємо всім за участь і сподіваємось, що вам усе сподобалось, і цей день не буде переслідувати вас у страшних снах.


Шатківська Юлія

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook