«Академічна доброчесність як інструмент забезпечення якості вищої освіти»

30 жовтня 2019 року

29 жовтня  співробітники кафедри Ковшун Л.О., Бухтіяров В.К., Солод Н.В. взяли участь у семінарі «Академічна доброчесність як інструмент забезпечення якості вищої освіти».

Головний доповідач - Андрій Сідляренко, директор компанії Антиплагіат, у своїй доповіді акцентував увагу на статті 42 Закону України «Про освіту», що присвячена дотриманню вимог з академічної доброчесності у закладах освіти, а також детально розповів про особливості використання програми «Unicheck» для перевірки видань на ознаки плагіату та надав змістовні відповіді на запитання учасників семінару.

Директор наукової бібліотеки Тетяна Кіщак наголосила на тому, що відповідно до пункту 8 частини другої статті 16 Закону України «Про вищу освіту» наявність внутрішньої системи забезпечення якості освітньої діяльності та якості вищої освіти є обов’язковою у закладах вищої освіти, що передбачає забезпечення дотримання академічної доброчесності працівниками закладів вищої освіти та здобувачами вищої освіти, у тому числі створення і забезпечення функціонування ефективної системи запобігання та виявлення академічного плагіату.

Роман Жила

доцент кафедри

загальної, органічної та фізичної хімії


 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook