Агробіологічний факультет гостинно зустрів випускників коледжів та шкіл

1 листопада 2019 року

31 жовтня та 1 листопада агробіологічний факультет НУБіП України гостинно приймав випускників коледжів та технікумів і учнівську молодь на черговому «Дні відкритих дверей». На свято завітало більше 60 випускників коледжів та понад 50 випускників шкіл. Майбутніх абітурієнтів гостинно зустріли представники агробіологічного факультету на чолі з деканом Оксаною Тонхою.

З вітальними словами до присутніх звернулася декан агробіологічного факультету Оксана Тонха, яка відмітила, що агробіологічний факультет є одним із провідних факультетів університету, а також серед агрономічних факультетів аграрних вузів України. Декан ознайомила гостей з історією факультету, його спеціальностями, термінами навчання, організацією навчального процесу, можливостями отримання подвійних дипломів та проходження практики за кордоном. Особливу увагу було закцентовано на ринку праці майбутніх фахівців з агрономії та садівництва і виноградарства.


Відповідальний за профорієнтаційну роботу на факультеті доцент кафедри овочівництва і закритого грунту Олександр Цизь ознайомив присутніх з перевагами навчання у НУБіП України, базами практичної підготовки та навчання, а також зазначив, що для студентів важливим є відпочинок, для цього тут створені всі умови: є оздоровчий табір, працює достатньо різних секцій та гуртків, крім того сам університет розміщений у мальовничому місці, де студенти гуляють і відпочивають. Кожному були роздані буклети про університет та факультет.

Голова студентської організації факультету Владислав Богданець розповів про студентський побут та дозвілля, наукові гуртки, як проходить студентське життя в університеті, про культурно-масові заходи, які відбуваються на факультеті та університеті і запросив гостей приєднуватися до дружньої родини НУБіП.

 

Дальше гості попрямували у 3 корпус, де на виставці-презентації факультетів були представлені на огляд здобутки наукової роботи гуртків факультету, а доценти кафедри загальної органічної та фізичної хімії Роман Жила та Надія Солод  представляли хімічний експериментаріум.

 Пізніше заступники декана разом із завідувачами кафедр провели ознайомчу екскурсію навчальними аудиторіями та лабораторіями факультету, де гості ближче ознайомилися з їхньою з матеріально-технічною базою, напрямами роботи.

Деканат вдячний організаторам, завідувачам кафедр, науково-педагогічним працівникам, директорам шкіл, коледжів та технікумів, студентському активу, які прийняли участь в організації та проведенні свята.

Віра Кутовенко,доцент кафедри

 овочівництва та закритого грунту

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook