«Що? Де? Коли?» на механіко-технологічному факультеті

30 жовтня 2019, 16:44

     В кінці жовтня на механіко-технологічному факультеті відбулися розумові баталії у форматі "Що? Де? Коли?" серед першокурсників.
     За звання найрозумніших боролися представники п’яти академічних груп: 1902, 1903, 1904, 1905, 1906.

       Наші учасники грали в три етапи. Питання на логіку, ребуси та "судоку" змусили наших студентів активувати мізки на максимум.
      На жаль, команди "Великі Вуйки" та "Малі Вуйки" (1904) покинули нас на першому етапі і нам помітно не вистачало їх всю гру. Але ми особисто хочемо висловити подяку старості групи - Дмитру, який зміг органіувати такі дружні команди та продемонстрував найбільшу явку серед груп!
     На другому етапі нас залишила команда "Сонечко" (1906). Хоча нашим сонечкам не вдалося дійти до фіналу, але вони достойно представили групу та показали високий рівень розумових здібностей. Дякуємо за участь!
       У фіналі була запекла боротьба між тьома командами. Третє місте зайняла команда "Сьома"(1903).
     

     Такий чудовий результат вони показали лише завдяки найрозумнішому учаснику - мишці Сьомі. Інші учасники звісно теж старались, але саме Сьома продемонстрував найвижчу оцінку рівня інтелекту серед всіх присутніх. 2 місце посіла команда "Буйволи" (1902). За що хочеться відмітити команду, так за критичне мислення та вміння відстоювати свої права! Саме цій команді вдалося відвоювати бал за запропоновану відповідь, що виявилася правильною, хоч і не стандартною.


      І з почесним ПЕРШИМ місцем ми вітаємо команду "Балаболи і Оля"(1905)! Відрив вийшов невеликий - всього 2 бали, аже все ж таки групі вдалося вибороти перемогу та звання найрозумнішої групи факультету серед перших курсів!

     Варто сказати, що Голова Наукового сектору МТФ - Бондар Данило та інші члени СО приклали багато зусиль на створення презентації та організацію баталій, і все заради того, щоб ви чудово провели свій час та отримали лише гарні враження від гри. Ми сподіваємось, що нам це вдалося!


Шатківська Юлія Володимирівна

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook