Гуманітарії спілкуються лише іноземною!

1 листопада 2019 року

«Спілкуємося лише іноземною» – під таким гаслом пройшли неформальні зібрання студентів гуманітарно-педагогічного факультету у рамках традиційної осінньої толоки з прибирання прилеглої території навколо центрального навчального корпусу. Цей захід відбувся 31 жовтня за ініціативи студентської організації факультету, коли англомовна та німецькомовна студентські групи спеціальності «Філологія» об’єдналися для досягнення спільної та надважливої мети.

Основним завданням заходу стало збільшення практики іноземної мови, гуртування колективу у позанавчальній діяльності та, звичайно, й естетичне оформлення нашого університету. Студенти, розподілені на мішані команди, проведи міні-змагання з прибирання на якість та швидкість, які закінчувалися обов’язковими бліц-доповідями викладачам-наставникам іноземними мовами. До роботи та спілкування іноземною також долучилися і заступники декана Ярослав Рудик та Ігор Буцик. Як результат, спілкуючись лише іноземною, майбутні перекладачі згуртовано, оперативно та ретельно очистили територію від листя. Атмосфера була дружня, наповнена командним духом, а, головне, незважаючи на прохолоду та закінчену роботу, молодь продовжувала говорити іноземною.

Така приємна бесіда набула ще більш яскравих барв за чашкою гарячого чаю від декана гуманітарно-педагогічного факультету, професора Василя Шинкарука.

У такому змаганні перемогла лише дружба, мова та краса.

Ніна Нікольська,
доцент кафедри романо-германських мов і перекладу
Світлана Москаленко,
старший викладач кафедри іноземної філології і перекладу

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook