Викладачі кафедри фінансів активно продовжують профорієнтаційну роботу

30 жовтня 2019 року

 

     16 жовтня старший викладач кафедри фінансів Тетяна Євенко завітала до Бобровицької ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 та Бобровицького ліцею (Чернігівська область).  Тетяна Іванівна зустрілася з учнями 11-х класів, розповіла їм про наш університет, ознайомила майбутніх абітурієнтів зі спеціальностями, які можна обрати, окреслили переваги здобуття вищої освіти в нашому закладі, розповіли про інфраструктуру університету, спортивні досягнення студентів, гуртки та секції, в яких можна займатися після аудиторних занять.
 
     У ході бесіди Т.І.Євенко запросила одинадцятикласників приєднатися до числа студентів економічного факультету. Детально описала професію фінансиста, окреслила можливості працевлаштування фахівців та зосередила увагу на інших спеціальностях факультету. Школярі брали активну участь у бесіді, ставили запитання щодо особливостей вступу до університету. Учні зацікавилися можливістю отримання подвійного диплому, проходженням закордонних практик. Неабиякий інтерес виявили школярі, щодо проведення університетських днів відкритих дверей та можливості їх участі в різноманітних конференціях.
     Цей захід був цікавим для учнів школи та ліцею. Вони отримали інформаційні буклети з детальною інформацією про університет, економічний факультет і кафедру фінансів.
   Викладач кафедри фінансів запросила бажаючих завітати до університету на день відкритих дверей, що відбудеться 1 листопада 2019р., де вони зможуть особисто поспілкуватися з керівництвом, студентами та викладачами кафедри фінансів.
     Відбулася цікава та змістовна зустріч із керівництвом школи та ліцею. Адміністрація, педагогічний колектив та школярі були вдячні за надану інформацію та відповіді на актуальні питання щодо вступної кампанії.
 
Старший викладач кафедри фінансів
Тетяна Євенко
 
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook