Традиційні профагітаційні заходи передують Дню відкритих дверей в НУБіП України

28 жовтня 2019 року

В рамках чинної угоди про співпрацю, укладеної між Національним університетом біоресурсів і природокористування та спеціалізованою школою № 129 із поглибленним вивченням англійської мови м. Києва, 24 жовтня 2019 доцентом кафедри ветеринарно-санітарної експертизи Галабурдою М.А. було проведено зустріч із учнями 11 -А та Б класів, випускниками 2020 року та майбутніми абітурієнтами.

 

Напередодні шкільних канікул учнів було запрошено на День відкритих дверей, що відбудеться 1 листопада в НУБіП України.

 

Галабурдою М.А. було надано актуальну інформацію про Національний університет біоресурсів і природокористування України, факультет ветеринарної медицини та спеціальності, за якими здійснюється набір на навчання.


Майбутнім абітурієнтам було надано інформацію про переваги навчання в НУБіП України за новою спеціальністю 212 "Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза", яка належить до галузі знань "Ветеринарна медицина" та готує лікарів ветеринарної медицини із розширеними компетенціями за магістерським ступенем із терміном навчання 6 років.

Одинадцятикласникам було представлено презентаційний та друкований матеріал про умови вступу до НУБіП України, зокрема, на факультет ветеринарної медицини. Також надано інформацію про сайт університету та факультету і підготовчі курси для абітурієнтів.

Галабурда М.

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook