Профорієнтація триває: викладачі кафедри обліку та оподаткування відвідали школу № 81 м. Києва

24 жовтня 2019, 10:00
ЗОШ № 81 м. Києва

  24 жовтня 2019 року до середньої загальноосвітньої школи № 81 Дніпровського району м. Києва завітали доценти кафедри обліку та оподаткування НУБІП України, к.е.н. Людмила Мельянкова та Тамара Гуренко.

Під час зустрічі вони розповіли учням 9-11 класів про можливості вступу до Національного університету біоресурсів і природокористування України, презентували відеоролик про університет та економічний факультет, запросили всіх на День відкритих дверей для школярів випускових класів ‒ 1.11.19 р.

Викладачі акцентували увагу потенційних вступників на особливостях та перевагах спеціальності «Облік і оподаткування», її актуальності та високому попиті на фахівців цього профілю серед роботодавців.

Крім того, було зазначено, що університет займає високі позиції в рейтингу серед закладів вищої освіти України та м. Києва, надає можливість навчання за передовими освітніми технологіями, отримати подвійні дипломи, можливість закордонного виробничого стажування.

Також, зацікавленість майбутніх абітурієнтів викликала інформація про економічні спеціальності в НУБіП України, про культурно-масову роботу, дозвілля та спортивне життя студентів університету.

 

Світлана Дерев’янко, доцент

кафедри обліку та оподаткування 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook