Завчасна підготовка підвищує шанси успішного складання Єдиного вступного іспиту з іноземної мови для вступу до магістратури

25 жовтня 2019, 13:39
В допомогу для успішного складання студентами бакалаврату Єдиного вступного іспиту (ЄВІ) з іноземної мови для вступу до магістратури відбулась тематична зустріч, зініційована проректором з навчальної і виховної роботи Сергієм Квашею, який із вітальним словом та програмою зібрання звернувся до учасників. 

     До актової зали завітали студенти випускного курсу бакалаврату 25-ти спеціальностей, які згідно з Умовами прийому на навчання до закладів вищої освіти України в 2020 році (наказ МОН України від 11 жовтня 2019 року № 1285) здаватимуть ЄВІ з іноземної мови для вступу до магістратури за технологією ЗНО. Для того, щоб випускники ефективно використали час на самоорганізацію та підготовку – реєстрація вступників розпочинається вже 06 травня, та отримали вичерпні відповіді на запитання, відповідальний секретар приймальної комісії Лариса Коропець і представники гуманітарно-педагогічного факультету покроково ознайомили зацікавлених із термінами реєстрації та технологією складання іспиту, балами, за якими його оцінюватимуть. 

    Доцент кафедри англійської філології Ірина Величко на прикладі заповнення тестового зошита ознайомила присутніх з методикою та технологією складання ЄВІ з іноземної мови, а заступники декана гуманітарно-педагогічного факультету Світлана Харченко та Алла Кравченко презентували усі можливі варіанти підготовки до здачі ЄВІ, в т.ч. які надає центр вивчення іноземних мов при факультеті.



Бажаємо вступникам до магістратури успішного складання іспитів та віри в себе, в свій потенціал!


Олена Колеснікова,
заст. начальника навчального відділу
із магістерських програм


     Доповіді учасників зустрічі:

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook