У вирі осіннього балу…

24 жовтня 2019 року
НУБіП України

За вікном пожовкле листя. Всі студенти Національного університету біоресурсів і природокористування України в очікуванні дива, назва якому «Осінній бал».
23 жовтня відбулася ця очікувана подія – головний бал року, де і студенти, і викладачі в розкішних вбраннях чудово проводили час, танцювали, спілкувалися, жартували, а найголовніше – заводили знайомства.

З ініціативи студентської організації університету та факультету захисту рослин, біотехнологій та екології бал відбувся на найвищому рівні.
Ведучі – Орехова Дар’я і Василенко Олександр – «запалили» публіку з перших хвилин і представили головних учасників свята.

Кожен факультет делегував на це осіннє свято викладача та студента: гуманітарно-педагогічний факультет представляли Калуга Володимир та Горпуненко Анна; механіко-технологічний факультет – Забацька Оксана і Мойсюк Іван;  факультет інформаційних технологійЯщук Дар'я і Верба Ярослав; факультет ветеринарної медицини Семенко Олена та Кравченко Назарій; економічний факультетМірзуєва Тетяна і Махновець Євгеній; навчально-науковий інститут неперервної освіті та туризмуСамсонова Вікторія та Чекорський Олексій; факультет харчових технологій Сухенко Владислав і Ракова Дар'я; факультет конструювання і дизайнуНесвідомін Андрій і Андріївська Марія; юридичний факультет Бобова Олена та Весоцький Сергій.
Проголосувати за обраного кандидата можна було відсканувавши QRкод.

Після вальсу слово взяв Геннадій Миколайович Ржевський, директор навчально-наукового центру виховної роботи і соціального відділу, який передав вітання учасникам балу від ректорату і побажав успіхів у всіх починаннях.
«А що ж було з розваг?» – запитаєте Ви? Так ось, усі бажаючі мали змогу зіграти в інтелектуальні ігри. Кожна команда складалася з десяти учасників, які розгадували кросворди та ребуси, прислів'я та приказки, а також впізнавали мелодії. В цьому конкурсі перемогла команда «Зелені діти».

Викладачі Самсонова Вікторія Володимирівна та Ржевський Геннадій Миколайович, студентка юридичного факультету Василевська Анастасія та багато інших учасників виграли призи (цукерки та шампанське).

Під час святкового дійства присутні насолоджувалися смачними стравами, живою музикою у виконанні гурту Detmean та виступами студентів університету.

Серед учасників голосуванням було обрано Короля та Королеву Осіннього балу. Цього року переможцями стали: доктор технічних наук, професор Сухенко Владислав Юрійович та студентка Дар'я Ящук. Після нагородження розпочалася святкова дискотека. Усі присутні отримали шалені емоції та знайшли нові знайомства саме тут.

Висловлюємо щиру подяку студентській організації НУБіП України за те, що студенти мали нагоду так цікаво провести вільний час: відпочити, продемонструвати свої таланти, поспілкуватися та віднайти нових друзів.

 Катерина Мельник, Наталія Близнюк,
студентки 2 курсу спеціальності «Журналістика»

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook